Mi a coaching és hogyan segít?

Egy olyan megoldásorientált segítő beszélgetés, ahol a coach kérdésekkel és gyakorlati eszközökkel segít a célod megvalósításában.

Egy coaching folyamatban azzal dolgozunk, ami már benned van, de eddig valamiért nem fértél hozzá ezekhez az erőforrásaidhoz.

Ha már látod mivel is rendelkezel, könnyebben ismered fel a választási lehetőségeidet, majd hozol megalapozott döntéseket. A döntés megszületésével közelebb kerülsz a célodhoz, a coaching eszközök pedig jól tudnak téged támogatni a tényleges megvalósításban.

Röviden: külső segítséggel új perspektívában láthatod magad és a helyzeted, így könnyebben és hatékonyabban jutsz el a célodig.

Mikor válaszd a coachingot?

Lehetőleg akkor, amikor kellően elszántnak érzed magad a változtatásra. Az sem baj, ha nem várod meg, amíg nagyon fáj.

Ezekben a témákban tudlak segíteni

#1 alacsony önértékelés, önbizalom, önbecsülés hiánya (nem érzem magam értékesnek a kapcsolataimban, láthatatlan vagyok, nincs hangom, félek kilépni a komfortzónámból, nehezen állok ki magamért, nem ismerem a határaimat, döntésképtelen vagyok, gyakran meg akarok felelni másoknak, árnyéka vagyok régi önmagamnak)

#2 párkapcsolati elakadások (kommunikáció, visszatérő veszekedés, eltávolodás, intimitás hiánya, hűtlenség, együtt vagy külön dilemmája, áldozat szerep, fölé-alárendeltség, új élethelyzetek kezelése, kimerültség, változáskezelés, munka-magánélet egyensúlya)

#3 kihívások a családban (generációs különbségek, a különböző életciklusok kihívásai, élet mozaikcsaládban, családi kommunikáció, szabályok vagy azok hiánya a családban, az egyszülős család nehézségei)

Így zajlik egy folyamat

.
Először feltérképezzük a jelenlegi helyzeted, beszélünk arról, milyen kihívások vannak az életedben.
..
Majd meghatározzuk mi a vágyott jövőképed, mit szeretnél elérni.
...
Megvizsgáljuk a lehetőségeidet, hogy milyen módon tudnád elérni a célodat.
....
A döntés megszületését követően felállítjuk a személyre szabott tervedet, ami lépésről-lépésre vezet majd téged a kiválasztott utadon.
ERRE VAN SZÜKSÉGEM
Previous slide
Next slide

Mit tudsz elsajátítani a folyamat alatt?

tisztábban látod a helyzeted, lehetőségeid

olyan gyakorlati eszközöket kapsz, amelyeket a hétköznapjaid során is könnyedén tudsz alkalmazni, és amelyeket később is elő tudsz venni

hatékony kommunikációs készséget

rendszerszemléletű gondolkodásmódot

egy személyre szabott akcióterv elkészítését a jelenlegi helyzeted megváltoztatásához és a célod megvalósításához

Köszönöm !

A feliratkozás sikeresen megtörtént.